Vejle
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 28. marts 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 28. marts 2023

DR1

05:30  

Landsbyhospitalet (55)
Landsbyhospitalet (55) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Hospitalsdirektør Carnegie forsøger at overtale en velhavende patient til at donere penge til en ny hospitalsfløj. En alkoholiseret far svigter sine børn, da de har allermest brug for ham. Og dr. Makori og Nkeshi gør sig klar til at tage afsked med Elsinby.

06:20  

I vikingernes fodspor (6:6)
I vikingernes fodspor (6:6) Norsk rejseserie fra 2018. (Team Bachstad i Østerled) Øystein og Rune nærmer sig målet, som er Istanbul i Tyrkiet. Men med store afstande, motorvrøvl og dårligt vejr i Rumænien begynder de at tvivle på, om de nogen sinde vil nå frem.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (3:3)
Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (3:3) En af agent Piccadillys bekendte arbejder i årevis på at afsløre hans hemmelige dobbeltliv. Det er tæt på at lykkes - men lige inden afsløringen skulle komme, dør vennen efter at have været sammen med agent Piccadilly. Nu går jagten ind på at finde ham. Lever agent Piccadilly stadig? I så fald hvor? Og vil han tale?

08:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - tager sin lasso
Hunden Ib - tager sin lasso

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

06:00  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

06:20  

Ernest & Celestine (2)
Ernest & Celestine (2)

06:30  

Sarah og And (37)
Sarah og And (37)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (1)
Vidundervovsen Vaffel (1)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (7)
Det store Ramasjang Mysterie (7) My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Husdrømme (5:8)
Husdrømme (5:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Simone og Tommy, der drømmer om at bygge et rundt passivhus, det vil sige et super-lav-energi hus. Arbejdet går i gang med et kolossalt tempo, men det viser sig at have en pris: Pludselig orker Simone ikke mere!

11:15  

Antikkrejlerne XVII (25)
Antikkrejlerne XVII (25) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVII (24)
Antikkrejlerne XVII (24) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Den forvirrede flagermus (11)
Sød, nuttet og i fare - Den forvirrede flagermus (11) Gustav og Victor har fundet en flagermus udenfor skolen. De fandt den da det var lyst, hvor den flere gange fløj ind i en rude. Den var helt forvirret, så de kom den i en kasse og tog den med hjem. Men hvordan kan det være at en nataktiv flagermus flyver rundt om dagen? Gustav og Victor afleverer flagermusen til en vildtplejestation, og mens de krydser fingre for at den skal overleve, undersøger de, hvorfor den fløj rundt om dagen.

09:30  

MikroMakkerne - Lever i lort
MikroMakkerne - Lever i lort MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Selma og Milton nærmere på små dyr, som lever i lort. Og så synger de deres hele egen lorte-rap.

09:41  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (2)
Cirkusliv i savsmuld (2) Direktøren vågner i dag ved siden af et par sure tæer som han ved nærmere eftertælning kender ret godt. Alle hilser Chico velkommen tilbage til cirkus.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at bæveren kan fælde træer med sine fortænder? Ta´ med Lille Nørd på bæverjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at bygge en rigtig bæverdæmning.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (10)
Bonderøven 2014 (10) Køkkenhaven bugner af grøntsager. De tidlige kartofler graves op, og på den tomme jord sår Frank sennep, godt hjulpet af Johan, som også får tid til at spise både ribs og kirsebær. Elmetræet, der er omdannet til udendørs brusekabine, monteres i dag med langhalm. Tækkemanden Bjarne har fået den ide, at stråtaget udformes, så det ligner store dråber, der falder ned ad stammen. Og så skal vi se, om den nye kalv har vænnet sig til omgivelserne på Kastaniegården. Sendt første gang 20.03.14

12:45  

Nak & Æd - en springbuk i Namibia (3:10)
Nak & Æd - en springbuk i Namibia (3:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolaj er draget til Namibia i Afrika. De to kammesjukker vil have ram på en springbuk. Men jagten viser sig at være en stor udfordring, for Namibia byder både på slanger, skorpioner og 40 graders varme. Men Jørgen har grund til at være tryg. For det er ikke uden grund, at Nikolaj, med alle sine år i Afrika, kalder sig den hvide afrikaner. www.facebook.com/nakogaed Sendt første gang 09.02.2015

13:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Katastrofen rammer Swift, mens Flint ryger i direkte konfrontation med den rivaliserende Ubuntu-flok og må træffe en hurtig beslutning om kamp eller flugt.

14:05  

Hammerslag 2021 - Danmarks dyreste kvm
Hammerslag 2021 - Danmarks dyreste kvm I denne omgang af Hammerslag bliver det dyrt. Turen går nemlig til Gentofte Kommune, som har landets højeste kvadratmeterpriser. Vært Tina Müller byder først inden for i et stykke dansk arkitekturhistorie, når prisen skal gættes på møbelarkitekt Børge Mogensens gamle hjem. Eksperterne Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Mira Lie Nielsen, når de går på opdagelse i den unikke bolig fra 1957, der blandt andet gemmer på specialdesignede møbler og et søm-kunstværk i loftet. Herefter går turen til Strandvejen, hvor prisen skal gættes på et lille, men toprenoveret hus fra 1848 med kig til Øresund.

14:35  

Kender Du Typen? 2018 - Med gadgets og hindbærbrus
Kender Du Typen? 2018 - Med gadgets og hindbærbrus Hvem er det, der både har råd til at bygge helt nyt hus i Rungsted og købe et hav af dyre gadgets, men samtidig har "danskernes køleskab" og elsker at spare penge? Det skal de to livsstilseksperter Flemming Møldrup og Anne Glad Wagner forsøge at regne ud, inden Mads Steffensen tvinger dem til at gøre rent i hele hytten. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Legenden Muhammad Ali (3:8)
Legenden Muhammad Ali (3:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Muhammad Ali) Som 22-årig konverterer Cassius Clay Jr. til islam og skifter navn til Muhammad Ali. Han er verdensmester i sværvægt, fuld af selvtillid, fysisk styrke og humor. Han hersker i bokseringen. Men medlemskabet af Nation of Islam bliver set som uamerikansk. Overalt er der voldelige racedemonstrationer. Hvide vifter med hagekors og vil bevare raceadskillelsen. Da Ali nægter at aftjene værnepligt og kæmpe i Vietnam-krigen, risikerer han at miste alt.

12:50  

Legenden Muhammad Ali (4:8)
Legenden Muhammad Ali (4:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Muhammad Ali) "Mand, jeg har ikke noget udestående med dem Viet Cong", siger Ali i et interview. I 1960'erne er Muhammad Ali både elsket og hadet. Han er stolt af sin sorte baggrund, men hans religiøse modstand mod værnepligten og Vietnam-krigen ender i retten. Vietnam-krigen er stadig populær i USA, og Alis beslutning er banebrydende. I 1967 bliver han idømt fem års fængsel, får frataget både sit pas og muligheden for at bokse i USA frem til 1970.

13:40  

Mig og 80'erne (2:4)
Mig og 80'erne (2:4) "Musik" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de lejer deres første moviebox med vennerne og hvor frygten for AIDS ånder dem i nakken. Men hvordan lyder soundtracket til deres ungdom? I årtiet spænder genrerne vidt. Nogen sværger til den sukkersøde danske pop, nogen til den hårdeste punk mens andre først finder deres musikalske ståsted da hip-hoppen når ind over landegrænserne.

14:10  

Explainer - Hvorfor spionerer man med balloner?
Explainer - Hvorfor spionerer man med balloner? Da en mystisk kæmpe-ballon blev spottet på himlen i USA, gik der ikke længe før den pustede til en gammel konflikt. Ballonens ejermand, Kina, fastholder at det var en uskyldig vejrballon, mens USA er sikre på, at der er tale om spionage. Men hvorfor spionerer man overhovedet med balloner - og hvordan?

14:25  

Kærlighed til kanaler VIII (2:4)
Kærlighed til kanaler VIII (2:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Great Canal Journeys) Venneparret Sheila og Gyles sætter denne gang ud på en nyt sejlereventyr på Leeds-Liverpool-kanalen, der løber fra Wigan til Liverpool. På vejen udforsker de to ting, som byen Wigan er berømt for - dens mole og dens tærter. De besøger også Scarisbrick Hall, før de afslutter deres rejse ved Liverpool Docks for at udforske dens krigshistorie.

TVR

12:00  

Vilde venner II (9)
Vilde venner II (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg for at undersøge og kastrere en hjemløs ged, og der skal bygges huler til små egernunger. Og så skal Vilde Venner redde en svane, der har forvildet sig ind i en boligblok.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

12:35  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste kvartfinale skal de havfriske Fiskerne køre imod det hvirvlende Team Tornado. Det går vildt for sig, når de to hold skal køre ned ad Striben, ud på specialbanen mellem vilde dyr i Zoologisk Have og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold får den sidste plads i semifinalerne.

13:30  

Heino fikser alt - Døren (14)
Heino fikser alt - Døren (14) Døren til Sandra's værelse binder rigtig meget, og derfor har hun ringet til Heino. Heino kan godt forstå problemet men finder en noget anderledes løsning.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

14:05  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:30  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15)
TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15) Dagens vilde nyhed er, at den tredobbelte abe-mester i gemmeleg endelig er blevet fundet. Reporteren Stefan besøger Boris, der siger at han er meget farligere og bedre til at holde vagt end en vagthund. Stefan er derfor spændt på at finde ud af hvad for en slags farlig dyr Boris er. Det bliver endelig afsløret, hvem der har vundet Dyrenes MGP. Og så er der selvfølgelig også en vejrudsigt med vejrhanen Verner. Hvis han ellers kan huske, hvad han skal sige.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

DR1

15:20  

Mord med miss Fisher (11)
Mord med miss Fisher (11) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Et omrejsende cirkus kommer til byen. Morskaben får en brat ende, da en af de optrædende findes myrdet. Phryne forsøger at opklare mordet, og samtidig får hun nyheder om manden, der blev anklaget for at myrde hendes søster.

16:15  

Mord med miss Fisher (12)
Mord med miss Fisher (12) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) En ung kvinde findes druknet i Phrynes tantes springvand. Phryne og hendes tante efterforsker mordet sammen - indtil Phryne begynder at komme i tvivl om sine egne evner som detektiv. Var det virkelig Murdoch Foyle, der stod bag hendes søsters død for mange år siden? Eller var det nogen, der stod Phryne nær?

17:10  

Landsbyhospitalet (56)
Landsbyhospitalet (56) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Mens dr. Goodwin gør sig klar til at rejse til Afrika, venter hans kolleger spændt på hans afløser. Efter en hektisk dag på hospitalet tager staben til kostumefest hos Frankie, men for Stella ender den festlige aften i tårer. Senere vælger Carnegie det forkerte tidspunkt til at spørge Catherine, om hun er gravid.

DR2

15:10  

Kærlighed til kanaler VIII (3:4)
Kærlighed til kanaler VIII (3:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Great Canal Journeys) Et nyt eventyr venter Sheila og Gyles, når de drager ud på Grand Union og Stratford Canal til Stratford-upon-Avon, hvor Sheila har optrådt, og der hvor Gyles plejede at bo med sin familie. På vejen lærer de, hvordan man brygger øl, møder en af Storbritanniens sidste tilbageværende cykelproducenter - og trodser Edstone - den længste akvædukt i England, der er noget af en udfordring, da de begge lider af højdeskræk.

16:00  

Historiequizzen: Mad & Drikke
Historiequizzen: Mad & Drikke Hvad brygger man i bryggerset? Og hvad betød det, når russerne løb ind på de franske kroer og råbte "Bistró!"? Få svaret når Ulrik Langen er vært for Historiequizzens to hold i Stadager Brugs og Forsamlingshus på Frilandsmuseet.

16:30  

Historiequizzen: Medicinsk Museion
Historiequizzen: Medicinsk Museion Adrian Hughes er på Medicinsk Museion, hvor kirurgerne blev uddannet i 1700-tallet. Hvor hurtigt kan man amputere et ben? Og hvorfor solgte apotekerne menneskefedt? Få svaret når journalist Klaus Larsen og historiker Trine Halle dyster mod historikerne Christian Donatzky og Lise Gerda Knudsen.

17:30  

Museet (2:4) Et opkald fra New York
Museet (2:4) Et opkald fra New York Matisse, MoMa og tis på maleriet? Et opkald fra MoMa i New York, sætter Statens Museum for Kunst på den anden ende. Og barok-udstillingen bliver sat på hylden. Efter en lang og dyr nedlukning, håber SMK at en ny Matisse-udstilling kan være med til at sikre museet flere besøgende. Samtidigt skal konservatorerne skille et 33 år gammelt værk. Det består af asfalt, grene, skumgummi... og vådt tis?

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder de fangede borgmestre + Vovserne redder programmet

17:00  

Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd"
Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd" En sommerfuglelarve snyder myrerne til at tage den med hjem til deres myrebo. Her kan den spise, vokse og forpuppe sig, så den kan blive til en sommerfugl. Men spørgsmålet er, om myrerne opdager at de er blevet snydt?

17:07  

Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk
Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk På bunden af søen, gemt mellem vandplanterne, lurer en altædende kæmpefisk. Det er en gedde og den kan blive ligeså stor, som et barn på syv år. Den er hurtig, sulten og på jagt efter fisk.

17:10  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:15  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:30  

Trex
Trex Trex og Simon vil tjekke karneval af på listen. Men en ubuden gæst dukker op forklædt som egern - eller er det en kat?

17:35  

Vilde venner (13)
Vilde venner (13) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Emily og Theodor, der har vagten i klubhuset. De skal fodre høns, får og heste og så skal de ud og redde en stakkels svaneunge, der er blevet væk fra sin familie.

17:51  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) Det er nytårsaften, og så skal der fyres krudt af. Dilleren bliver lidt for ivrig med nytårskrudtet, og John lærer, hvorfor man aldrig skal gå tilbage til en fuser.

17:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

DR1

18:00  

Antikduellen (2:30)
Antikduellen (2:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Jan Helmer fra Svendborg Auktioner mod Hans Henrik Voetmann fra Actors' Antiques i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Holstebro og omegn. Sendt første gang 30.04.13

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Vilde renoveringer
Hammerslag - Vilde renoveringer Vilde renoveringer er temaet, når vært, Sofie Østergaard, byder indenfor i to boliger, der har fået den helt store overhaling. Jacob Carlsson og Camilla Weidinger dyster mod Kristine Virén og Lars Lyng, når der skal gættes pris på en Funkisvilla i Randers, der er renoveret med stor respekt for husets oprindelse. Afgørende bliver det, når de to hold skal gætte pris på en villa fra 1904, der er blevet TOTAL-renoveret fra kælder til kvist. Og eksperterne får sig en stor overraskelse i husets kælder - den gemmer nemlig på en spa og -wellness afdeling.

20:30  

Dansk Musiks Bedste: Sange om kærlighed (1:8)
Dansk Musiks Bedste: Sange om kærlighed (1:8) Hør historien bag nogle af Danmarks mest populære kærlighedssange. 52 af de største danske musikere sætter ord og følelser på musikken i "Dansk musiks bedste". I dette program kan du blandt andet høre musikerne fortælle om sangene Kald det kærlighed, Sig du ka' li' mig, Stor mand, Uden forsvar og Kvinde min.

DR2

18:00  

Verdens Lykkeligste Land? - Melankoli
Verdens Lykkeligste Land? - Melankoli Bagsiden af medaljen. Sofie Gråbøl befinder sig bedst i det mørke og med uforløste slutninger. Connie Nielsen mener, at vi i Danmark er forelsket i melankolien. Hvordan kan de kolde, indelukkede Nordiske lande så være blandt verdens lykkeligste? Chris Pedersen rejser ud og taler med forskere og kulturpersonligheder og undersøger, hvad det er, vi så gode til i Danmark og resten af Norden.

18:30  

Vilde Huse - Costa Rica
Vilde Huse - Costa Rica Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo vildt og anderledes. I dag er han taget til Costa Rica for at tilbringe et døgn i en drøm af et trætophus inde midt i regnskoven, blandt vilde dyr og eksotiske planter, hvor manglende mobildækning og ingen internet adgang er en del af hverdagen.

19:00  

Nordamerika med Simon Reeve - fra Caribien til Stillehavet
Nordamerika med Simon Reeve - fra Caribien til Stillehavet Britisk dokumentar fra 2019. (North America With Simon Reeve) Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. På denne etape rejser han gennem Centralamerika - fra Belizes caribiske kyst til Costa Ricas stillehavskyst. På vejen besøger han et redningscenter for søkøer, følges med parkbetjente, der forsøger at beskytte Chiquibul-skoven i Belize. Møder skolebørn, som planter træer for at bekæmpe klimaforandringerne. Og oplever en af verdens mest voldelige byer El Salvador.

20:00  

Fire liv, fire mord (3:3)
Fire liv, fire mord (3:3) Britisk autentisk krimiserie fra 2022. (Four Lives) Jack Taylors lig bliver fundet på en kirkegård. Hans familie er fortvivlede. De er sikre på, at hans død er mistænkelig, men endnu engang afviser politiet enhver mistanke. De myrdedes familier nægter dog at give op, og snart bliver Stephen Port da også anholdt. Men det er langt fra sikkert, at han vil blive dømt for alle fire mord.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde har fanget en ulveunge, og Petronix Team er på pletten! Men Mads har en dårlig dag, som bliver værre, da han mister sin Petronix-handske. Kan Mads forblive positiv og vende humøret, så de kan nå at standse den slemme McFælde?

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst føler sig udenfor, da Bedster får en kæle-kakerlak og synes at nok må være nok. Han vil have sin søster tilbage. Under vejledning af byens stærke mand, Muller, gennemgår han et hektisk træningsforløb med henblik på at tvære Hr. Kvas ud! Men da Hr. Kvas´ liv bliver truet, træder Bedst til for at redde kakerlakken ved hjælp af hans nye færdigheder.

19:10  

Transformers
Transformers Twitch og Thrash spekulerer på, om de er de eneste terraniere i universet. Med hjælp fra Optimus, Bumblebee, Alex, Robby og Mo, genfinder de hulen, hvor de blev født og opdager nye ting om glødestenen.

19:30  

Transformers
Transformers Med fødslen af tre nye terraniere (Hashtag, Nightshade og Jawbreaker), er familien Malto vokset. Men vil de tre nye allierede være nok til at redde Dot og Megatron fra Mandroids kløer?

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:50  

Mordene i Brokenwood VIII (6:6)
Mordene i Brokenwood VIII (6:6) Newzealandsk krimiserie fra 2022. (The Brokenwood Mysteries) I et nedbrændt skur findes de forkullede rester af et lig. Det mystiske fund viser sig at være det tredje i en række af 'hændelige' dødsfald. Snart må Mike Shepherd stille sig selv det ubehagelige spørgsmål: Er der en seriemorder på spil i Brokenwood?

23:25  

Gift ved første blik USA XI (13:21)
Gift ved første blik USA XI (13:21) De nygifte par skal øge tilliden og intimiteten mellem sig. Men hvor nogle af dem finder nye måder at krydre deres forhold på, kæmper andre for at finde svar på vanskelige spørgsmål.

DR2

21:00  

Vilde kunsttyverier (3:3)
Vilde kunsttyverier (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Stolen: Catching the Art Thieves) Den 22. december 2000 blev kunstværkerne "Samtale" og "Ung pariserinde" af Renoir og et selvportræt af Rembrandt, til en værdi af £20 millioner, stjålet fra det svenske Nationalmuseum i Stockholm. Det brutale røveri ledte politiet ud på en kompleks jagt fra russisk organiseret kriminalitet til USA. Her dykker vi ned i jagten, der involverer karismatiske FBI-agenter i Hollywood.

22:30  

Drømmenes hus (3:6)
Drømmenes hus (3:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vickys drømme er tæt på at gå i opfyldelse, nu hvor hun har scoret verdens bedste job: ekspedient i Jonass' modeafdeling. Hvis bare hun ikke var blevet gravid. Hvordan skal hun kunne arbejde, hvis hun har et barn? Så Vicky forsøger at finde ud af, hvordan hun kan få en abort.

23:15  

Drømmenes hus (4:6)
Drømmenes hus (4:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vicky fortæller Harry, at hun har fået en abort. Der er simpelthen for stor klasseforskel på parret til at få barnet. Harry bliver vred - men i virkeligheden har Vicky ikke fået nogen abort. Hun er fast besluttet på at holde sin graviditet skjult, så Elsie sætter et mavebælte på hende, så ingen i stormagasinet Jonass opdager, at hun er gravid.

TVR
DR1

00:45  

Mord med miss Fisher (10)
Mord med miss Fisher (10) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) En ung kvindelig fabriksarbejder dør, og Phryne får hurtigt mistanke om, at der ikke er tale om en ulykke. Men Phryne mødes af en mur af tavshed, så hun sender sin trofaste stuepige Dot undercover for at efterforske det mistænkelige dødsfald.

01:40  

Taggart: En farlig arv
Taggart: En farlig arv Skotsk krimiserie fra 1993. (Taggart: Fatal Inheritance) Taggart er rasende, da et nævningeting kender lægen Janet Napier uskyldig. Han er overbevist om, at hun har dræbt sin mands elskerinde. En arv fra Jeans afdøde tante Hetty gør det muligt for Taggart at betale et ophold på Janet Napiers helsehjem uden hans overordnedes viden. Men sagen eksploderer, og Taggart får brug for Jardines og Reids hjælp. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Instruktion. Alan Macmillan.

03:00  

Hvis vægge kunne tale VIII (5:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Det siges, at det var skuespilleren Per Oscarssons far, som byggede den statelige Vreta gård. Men stemmer rygtet? Daniel og Annika Åberg Karlson, som bor i huset nu, har hørt, at det var en restauratør, som byggede det. Hvad er sandheden? Jagten på et svar fører antikeksperten Rickard Thunér til en ubehagelig heksehistorie, men også lige ind i århundredeskiftets værtshusliv i Stockholm. Erika Åberg hjælper parret med at genoprette en tidssvarende farvesætning i husets storslåede entre.

DR2

00:00  

Fertilitetslægens store bedrag (2:3) - Lægens afkom
Fertilitetslægens store bedrag (2:3) - Lægens afkom Hollandsk dokumentarserie fra 2021. (Seeds of Deceit) Hvem var Dr. Karbaat som person? Og hvordan er det at finde ud af, at han er ens far? Her møder nogle af fertilitetslægens børn hinanden for første gang og deler deres nyfundne genetiske og følelsesmæssige arv. En arv, der bringer både glæde og frygt med sig. Vil de arve nogle af Karbaats ondsindede genetiske træk?

00:45  

Superskurken Tekashi 6ix9ine (2:3)
Superskurken Tekashi 6ix9ine (2:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine) Efter 6ix9ines hitsingle 'Gummo' følger penge, succes og berømmelse. Men kun i begyndelsen. For at få yderligere opmærksomhed troller han sine hatere på de sociale medier og støder hiphop-miljøet fra sig. Og hans ekstreme adfærd på internettet tiltrækker sig også politiets opmærksomhed.

01:40  

Jagten på kærlighedssvindleren (2:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (2:4) Richard Scott Smith har i årevis svindlet sine kærester. Nu vælger hans ofre at slå sig sammen med en dusørjæger og en privatdetektiv for at stoppe hans kærlighedssvindel og redde fremtidige ofre. De finder ud af, at han arbejder på en skaldyrsrestaurant i Wichita, men derefter tager sagen en mærkelig drejning. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud)

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VEJLE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0324134234